Ciências da Vida - Comunicações em congressos, conferências, seminários / Communications in congreses, conferences, seminars : [15] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 15 de 15
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2015Métodos qualitativos : sua aplicação em ciências do consumo alimentarMoura, Ana Pinto deconferenceObjectrestrictedAccess
2015Adoption of insects as a source for food and feed production : a cross-cultural study on determinants of acceptanceCunha, L. M.; Gonçalves, A. T. S.; Varela, P.; Hersleth, M.; Neto, E. M. Costa; Grabowski, N. T.; House, J.; Santos, P.; Moura, Ana Pinto deconferenceObjectrestrictedAccess
2015Portuguese consumers’ Interest in seafood production and consumption : insights considering benefits, risks and their environmental ImpactMoura, Ana Pinto de; Cunha, Luís MiguelconferenceObjectopenAccess
2015Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? : results from a cross-culturalAres, G.; Giménez, A.; Vida, L; Yanfeng, Z.; Krystallis, A.; Tsalis, G.; Symoneaux, R.; Cunha, A.; Moura, Ana Pinto de; Claret, A.conferenceObjectopenAccess
2015Evaluation of compliance with legal requirements for food labelling in PortugalMil-Homens, A.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, L. M.conferenceObjectrestrictedAccess
2015Public perceptions of hazards associated with Brazil nuts (Bertholletia excelsa) : evaluation of risk within an European contextCarreira, S.; Cunha, L. M.; Moura, Ana Pinto de; Lima, R. C.; Souza, M. P.; Souza Filho, T. A.; Silva, T. N.; Pedrozo, E. A.conferenceObjectopenAccess
2015The new EU nutrition labelling : barriers and opportunities that food business operators perceived in their business practices and for consumers food purchasesCarrilho, T.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Sensory profiling of complex meals : the case study of baked cod with cream and duckRocha, C.; Madeira, A.; Moura, Ana Pinto de; Lima, R. C.; Cunha, L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Adaptation of the EsSence Profile for the evaluation of the emotional profile of herbal teasRocha, C.; Pereira, D.; Madeira, A.; Lima, R. C.; Cardoso, L; Alves, L.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, L. M.conferenceObjectrestrictedAccess
2015Application of rapid and conventional descriptive sensory techniques for pizza sauce evaluationRocha, C.; Lima, R. C.; Moura, Ana Pinto de; Cunha, L. M.conferenceObjectrestrictedAccess
Jul-2014Hands on science : the case study of Pedra do Sal Interpretation CenterFerreira, Ana; Seixas, Sónia; Faria, SaraconferenceObjectopenAccess
Jul-2014How a sustainable way of collecting bivalves becomes unsustainable : case study in Ria de AveiroGandarinho, Ângela; Seixas, SóniaconferenceObjectopenAccess
Nov-2013Assessment of sediment contamination in an impacted estuary: differential effects and adaptations of sentinel organisms and implications for biomonitoringCosta, Pedro M.; Gonçalves, C.; Martins, M.; Rodrigo, Ana; Carreira, S.; Costa, Maria Helena; Caeiro, SandraconferenceObjectopenAccess
Mai-2011Synthetic volume from real optical coherence tomography dataSerranho, Pedro; Bernardes, Rui; Maduro, Cristina; Santos, Torcato; Cunha-Vaz, JoséconferenceObjectrestrictedAccess
2002Artificial wetlands and their importance for water qualityCarapeto, Cristina; Purchase, DianeconferenceObjectopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 15 de 15